top of page
Search

ÉBREDJ AZ ÉLETEDRE!


Ébredj az életedre, mert elmúlik!

Elmúlik anélkül, hogy valóban részesévé váltál volna.

Elmúlik anélkül, hogy minden porcikádat átjárta volna, mekkora csoda az, hogy vagy, hogy létezel, és hogy az lehetsz aki vagy.


Mert egy csoda vagy, egyedi és különleges. Benned van minden, hogy megalkosd azt a képet aki te vagy, aki igazán Te vagy!


Megszülettél, körbevett a világ és túlkiabált. Egy idő után, egyre kevésbé hallottad azt az őszinte tiszta hangot, ami belőled jön, ami Te vagy.


Sok minden meghatározott Téged: a szülők, a minták, a környezet, az elvárások, ahogy mások tükrein keresztül szemlélted magad.


Aztán eljött a pont, hogy felnőttél, és lehetőséget kaptál arra, hogy újraértékeld a mintákat, a hangokat amik körbe vesznek, és köztük meghalld újra azt a legbelsőbb, legőszintébb hangot, amit talán egészen pici gyerekként hallottál utoljára.


A tudatossággal megkapod a lehetőséget, hogy visszatalálj önmagadhoz. Rátalálj a saját hangodra, meghozd a saját döntéseidet, felelősséget vállalj!


Felelősséget vállalj... Emlékszem, hogy megrémisztett az érzés, amikor először hangzott el a fejemben az a mondat, hogy olyan életem lesz amilyet én választok. Hirtelen rájöttem, hogy többé nem mutogathatok ujjal másokra. Nem ülhetek duzzogva az életem közepén, azokkal a dacos mondatokkal, hogy ezt miért kaptam, kitől kaptam, nem igazság, nem kérem!

Nem kértem ,de kaptam!

És, hogy mit kezdek vele,csak rajtam múlik.

És ahogy a rémület múlni kezdet, úgy kezdett megnyílni egy hatalmas ajtó előttem, amin keresztül besétálhattam a saját életembe: egy hatalmas “ismeretlenismerős” világba, amit úgy döntöttem töviről hegyire felfedezek.


Rájöttem, hogy itt van minden kulcs elásva, itt van minden válasz, minden kérdésemre, és ha elég kitartóan járom az utamat, megtalálom őket. Megtalálom a vágyaimat, meghallom a hangomat, kiismerhetem a világ zaját, láthatom magam a saját tükrömben, megismerkedek a félelmeimmel, megszelídíthetem őket.


Mindig van választásom, megtehetem, hogy vállalom a felelősséget az életemért! Hogy azt az életet élhessem, amiben valóban életre kelek!

ÉBREDJ, hogy ne maradj le erről a csodáról!


0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page